landelijk wonen met opgeknapte meubelsRetro stoel

Landelijk wonen is onze passie en dat ziet u terug in de landelijke meubels van Oud is Nieuw. Wij geven oude meubels weer een nieuw leven en maken nieuwe meubels op maat. Ons team bestaat uit Heleen Prins, Elco Prins en Bas Aupers. Wij staan voor u klaar om uw wensen in landelijke stijl te realiseren of het nu gaat om uw inrichting thuis of om uw winkelinrichting, horeca inrichting of projectinrichting te verzorgen.

Landelijk wonen loods Biddinghuizen

barokstoelen patchwork

 

Oude en nieuwe meubels op maat

Uit ervaring weten wij dat landelijk wonen of een landelijke stijl een breed begrip is en voor iedereen persoonlijk. Juist daarom bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn bekend met de vele landelijke stijlen zoals brocante meubels of barok meubels. Altijd maken wij uw meubels op maat door het opknappen van oude meubels en het maken van nieuwe meubels. Een volledig overzicht van onze landelijke stijlen, materialen en soorten meubels vindt u op onze pagina over landelijke meubels.

Naast de landelijke meubels maken wij ook prachtige moderne meubels die perfect passen in een modern interieur. Onze steigerhouten meubelen, eiken meubels en grenen meubels zijn voorbeelden van onze moderne meubels op maat.

Omdat u kiest hoe u de meubels wilt laten opknappen of op maat wilt laten maken kunnen wij u ook helpen met stijlen zoals vintage meubels en retro meubels.

Uiteraard kunt u ook online uw meubels bestellen. In onze webshop vindt u kant en klare landelijke meubels die we snel kunnen leveren.

lunchroom de oorsprong

oorfauteuil postzak

Hoe realiseren wij uw wensen?

De meubels in onze loods zijn onbehandelde oude meubels die wij helemaal naar uw wensen opknappen. Zo onstaan meubels die passen bij u beeld over landelijk wonen of bijvoorbeeld een vintage uitstraling hebben. U kunt zelf kiezen hoe u een stoel door ons wilt laten stofferen en welke kleur verf uw voorkeur heeft. Of u wilt graag dat wij een eiken kast opknappen dat past bij een wit interieur. U staat niet alleen in uw beslissingen. Wij geven u graag adviezen om precies de (landelijke) sfeer te creëren die u voor ogen heeft.

Heeft u thuis eigen meubels staan die niet passen in een landelijk interieur? Wij kunnen uw meubels opknappen zodat u er weer jaren van kunt genieten.

Naast de gebruikte meubels die worden gerestyled maken we ook nieuwe meubels op maat. Bespreek met ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. Voorbeelden zijn de bedstee, landelijke tafels of een prachtig tv meubel op maat.

imagelandelijke klepbank

Wat is landelijk wonen?

Landelijk wonen is sfeervol wonen, warm en gezellig, van brocante tot barok. Maar landelijk wonen is voor iedereen ook weer anders. Voor de een is het behaaglijk wonen, de sfeer van het platteland. Voor de ander is het chique, Queen Anne meubels en barok stoelen met het kenmerkende sierlijke houtsnijwerk.  Of het gebruik van pure materialen, kaal hout en warme wit en grijstinten. Wij helpen u graag verder om invulling te geven aan uw wensen en ideeën. Een korte impressie van onze werkzaamheden kunt u zien op onderstaande foto’s. Onderaan deze pagina vindt u meer links met meer inspiratie en informatie over onze producten en diensten.

landelijk tv meubel

Projectinrichting, winkelinrichting & horeca inrichting
Benut de mogelijkheden voor projectinrichting, winkelinrichting en horecainrichting om uw bedrijf een unieke uitstraling te geven. Hoor & Zie Leersum, in samenwerking met Interieuratelier Panis U kunt bij ons terecht voor een interieur op maat. Wij helpen u verder met een totaalplan voor uw winkelinterieur, een toonbank of met tafels en stoelen voor de wachtruimte in uw […] Meer inspiratie
Meubels op maat
pipowagen steigerhouten bed Naast de gebruikte meubels die worden gerestyled maken we landelijke meubels op maat. Bent u op zoek naar een bedstede, landelijke eettafel, commode, nachtkastje, tv-meubel of steigerhouten meubelen? Bespreek met ons uw  wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. We maken meubels op maat voor thuis maar ook projectmatig, van […] Meer inspiratie
Steigerhouten meubelen
Steigerhouten meubelen worden op maat gemaakt. Op onze site vindt u steigerhouten tuinmeubelen, tafels, steigerhouten kledingkasten, steigerhouten bed en hoogslapers. U kunt uw ontwerp of ideeën aanleveren en wij gaan graag voor u aan de slag!  Oud gebruikt steigerhout heeft een prachtige uitstraling. Door het steigerhout goed te schuren en af te werken met grey-wash, white-wash […] Meer inspiratie
Landelijke meubels
Landelijke meubels passen in ieder interieur, van modern tot brocante. U vindt bij ons een loods vol onbehandelde landelijke meubels die we restylen naar uw wensen. Kleur verf, afwerking en stoffering naar keuze. Zo ontstaat een uniek meubelstuk! Laat ons uw wensen weten en we denken graag met u mee. Landelijk wonen is voor iedereen ook […] Meer inspiratie